LO: 1, 2, 3 - Moa Pyssel

Efter solsken kommer värsta regnet?! Ja, regn och åska var det verkligen under måndagskvällen, men jag måste erkänner att jag tycker det är ganska mysigt. Med fönsterlamporna tända och scrapbooking produkter på köksbordet i stugan skapade jag den layout jag ska visa för er idag.
Det var väldigt länge sedan jag gjort en layout och jag kände mig lite ringrostig, men det var förstås alldeles underbart att fixa med foton, papper och vackra dekorationer från Moa Pyssel. Jag älskar verkligen att göra layouts!

Det blev en sida om hur vår son överlyckligt lyckas ställa sig upp i spjälsängen. Siffrorna som fått blir rubriken är chipboards och jag gillar dem. Ett par trädekorationer i form av en roligt pratbubbla, ett par hjärtan och tags i canvas ger alla en fin och härlig känsla.
Under de fina chipboardsiffrorna har jag stansat ut finfina vimpeln från La-La Land Crafts. Tycker den är så söt! Jag provade också min nya dies som gör hål "på rad",också den från La-La Land Crafts, i det gröna pappret och vad säger jag...jo,jag gillar den förstås. Kommer att användas igen!
Blommor och spets, ingen hemlighet att dessa dekorationer ligger mig varmt om hjärtat. Jag använde en bred bomullspets över hela pappret och det blev jättefint. Blommor i papper och spets med en trästjärna i mitten och rosor i olika storlekar fick också dekorera min sida.

Det material som jag använt till min LO kommer från Moa Pyssel och här kan ni kika på inlägget hos Moa Pyssel och länkar till produkterna.
 
Önskar en trevlig dag!
Kram från mig,
Eivor/Ejja
 
 

Kommentarer
Postat av: cecilia

har upptäckt nu i helgen att våran son har lärt sig att resa sig oxå... och blir lika överlycklig! :)
Jättefint LO!

2014-11-02 @ 23:21:41
URL: http://katzja.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0