Bokmärke med Saturated Canary - Moa Pyssel

Onsdagen är här igen och jag har min bloggdag hos Moa Pyssel. Idag visar jag en liten sak som är en liten present och som snart åker i posten till en ny ägare. Jag tycker det är roligt att ge lite småsaker till vänner bara för att.

Jag har skapat ett litet bokmärke, där jag använt den klockrena stämpeln Geekinit från Saturated Canary. Hon är ju bara så söt! Tycker om att färglägga dessa stämplar, för mig som övar med copic sketch funkar det jättebra.
På detta bokmärke har jag inte bara målat utan också stämplat på mönstrat papper, klippt ut vissa detaljer och fäst på stämpeln. Det gör att jag tar upp det mönstrade pappret som är på själva bokmärket i stämpeln och det blir en kul detalj.
Bokmärket är ju sparsamt dekorerat och det är lite av en utmaning att scrappa platt tycker jag. Jag har fäst ett par blommor på varandra, som jag var tvungen att pressa lite och sedan har jag stansat ut ett par fjärilar från diesen Cirkelram med fjärilar från Joy! Formen på hela bokmärket är utstansat från Spellbinders.

Material från Moa Pyssel:
Band - Organzaband
 
Önskar er en trevlig dag!
 
Hej och kram från ett SNÖIGT norr!
Eivor/Ejja
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0