Kort med Nellie Snellen - Moa Pyssel

Grattiskort kan man väl aldrig ha för många av?! Jag tänker alltid att jag ska skapa ett par stycken så jag har några "i lager" men det blir aldrig så. Det blir oftas att jag skapar ett kort när det är dags för uppvaktning, för tid att massproduca kort finns inte alltid och är kanske inte min grej. Jag vill att de ska vara lite personliga och då blir det inte att jag skapar för att lägga på hög. Kanske får göra några neutrala någon gång i alla fall , får återkomma om det .
 
Idag visar jag ett kort hos Moa Pyssel, där mottagaren är bestämd *ler*, med vackra hörn och fina produkter från Nellie Snellen.
En söt stämpel från Nellie Snellen får pryda mitt kort idag. En nätt och söt liten sak. Det finns flera motiv i den serien och de skickas fraktfritt, så välkomna att kika in och se om ni hittar någon som ni gillar.
Jag har klippt ut stämpeln och fäst den på en utstansad dies från Joy!. En nyhet som verkligen föll mig i smaken. Stilren, snygg, lite söt men inte för söt...ja, gissar att ni fattar.
 
Jag har lagt papper lager-på-lager och underst har jag stansat ut vackra hörn med dies från Nellie Snellen och också fäst en doilies i svart. Det är nog den som la grunden för mig att använda svart på kortet, ville så gärna använda den.
Jag har sedan bara dekorerat kortet med lite blommor i samma färg som kortet, lila, svart och vitt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0