Jippiii!!!

Jag är jätteglad och lycklig! Jag vann månadstävlingen hos Scrapptorget !!!
Inte nog med att vinsten kommer från Hannas Pysselstuga, jag får också en plats som Gäst-DT i det underbart inspirerande teamet!
Pirrar förstås i magen, det känns jättespännande och blir en härlig utmaning.
Tack för att jag får äran att vara med en månad!

Dags att kika på film med min älskade man.

Kram från mig,
Eivor/Ejja


BlogCandy

Ett härligt candy finns hos Stellas.se och det vill jag prova lyckan på.


blommor , spets, bling mm

Idag (runt 17-tiden) åker jag till Göteborg med mina arbetskollegor. Vi firar 10-års jubileum med jobbet. Spännande och pirrigt, så länge sedan jag var iväg på ngt sådant. Det ska bli jättekul, kanske dags att packa??!!

Önskar Er alla en trevlig helg!

Kram från mig,
Eivor/Ejja


LO: hand i hand

Hos Scrap & Tryck har de en skiss utmaning nu i Maj som jag gjort ett bidrag till.
Skissen ser ut så här...


Min tolkning...

Under vigselcermonin släppte vi inte varandras händer mer än ett par minuter...

Att hålla i Peters hand gör mig lugn och jag känner mig trygg. Vi håller ofta varandras händer (inte bara när vi gifte oss) så jag tycker om fotot extra mycket, ett annorlunda foto men det säger så mycket om oss.


Blommor och die-cuts funkar bra.


Bandet har jag gjort "vågor" på och bling och knappar är aldrig fel.

Helgen är nu till ända och måndag med dagis och rutiner är här igen. Känns bra, måndagar är faktiskt ok.
Kevin har sovit borta hos värdens bästa faster natten till idag, kändes tomt och ovant att han var borta. Nu när han är tillbaka är ordningen nästan återställd, vi väntar ju på att pappa Peter ska komma hem.
Peter kommer hem om fyra dagar och det känns bra. Tyvärr så får vi bara en halv dag tillsammans...Fredag eftermiddag åker jag till Göteborg och kommer hem på söndag. Tänk vi träffas bara 4 dagar denna månad!

Mina tankar finns också denna helg hos en kär vän A-K. Tack för pratstunden idag!

Kram och hej från mig,
Eivor/Ejja


BlogCandy



Självklart vill jag prova lyckan hos Nilla som firar antal besökare hos henne. Hon skapar finfina saker, så gör som jag och kika in lite hos henne.
Själv sitter jag nu ett par dagar och håller mina tummar och önskar att jag blir den lyckliga vinnaren*ler*

Kram från mig och ett soligt Luleå!
/Eivor


ibland kan man väl få önska...??

Jag önskar just nu att jag varit ett par mil söder ut, på en scrappträff i Umeå. Mina kära vänner Ax2 är där och jag önskar att jag också kunnat varit där.
Jag scrappar lite här hemma, men det är inte riktigt samma sak...

Kram till Er alla och trevlig lördag!

/Eivor


Vår...ja, känns som sommar!



Wow vilket väder vi har!!! Solen skiner och det är runt +20 grader! Barnen springer i t-shirt och shorts och jag springer efter med solhattar och kepsar...
Balkongen är ett härligt extra rum fram till mitt-på-dagen, då stängs dörren dit för det blir som ett växthus med grader upp till 35 (enligt grannen).

Vi försöker vara ute så mycket som möjlig och vi orkar. Killarna får sig en omgång av duschen DIREKT efter att skorna kastats av i hallen...gillar inte att ha sand ÖVERRALLT i lgn.

dammoln av sand


Philip älskar att skotta sand i en hink och sedan häller han det över sig...

Var hos min kära vän J igår, TACK! för att du finns. Ibland är det så skönt att träffa vänner som bara förstår, jag behöver inte förklara så mycket...

Våra barn lekte, grälade, blev sura, käkade lunch och Kevin kastade sönder en trädgårdsprydnad i gips hos deras granne, skulle kolla om det var sten. Undra hur han tänkte??

Idag ska Kevin ha en kompis som följer hem från dagis, spännande! Tänkte att vi ska käka mellanmål ute och så får de cykla och leka ute tills det är dags för middag. Vi bor på samma gård, så det är väldigt enkelt för pojkarna att hälsa på varandra. De leker jättebra tillsammans och det är jätte kul.

Önskar Er alla en trevlig dag!

Kram från mig,
Eivor/Ejja


LO: spa-damer

Scrapptorget har de en utmaning där man ska inspireras av årets majblomma.

Jag gillar färgerna i årets blomma och hakade på utmaningen.
 
Mitt bidrag...

Lite blått, grönt, gult och kära vänner.


blommor...

Nu ska jag vänta på att lill-killen ska vakna och så ska vi käka lunch. Sätter mig nog en stund på ballis, som vi städade upp och fixade med igår.
Vi har ju så underbart väder här så en sväng ut till lekparken måste vi också göra i em.

Mannen i huset har återigen åkt iväg och saknaden infinner sig.
Vi har haft en bra helg med mycket familjetid och har hunnit mycket. Allt från shopping och glass på stan, stug-tid med krattning och picknik, till bad på badhus med min kära syster och hennes familj.

Trevlig dag!

Kramar från mig,
Eivor/Ejja


LO: socker chock!

Har tagit mig ro och tid de två senaste kvällarna och suttit vid min scraphörna. Har struntat i TV, telefon och lite datorn*ler*. Fantastiskt skönt att göra så! Jag brukar gå dit lite då och då umder dagarna, men det är nog färdigt det. Blir bättre när jag sitter på kvällarna, är mer fokuserad tror jag.

Jag har nu gjort en layout klar och det är till Scrapptorgets månadstävling. Det var dags att ta fram lila...en lagomt svår färg att scrappa med tycker jag. Jag ville utmana mig själv lite och hakade på den tävlingen.


Har INTE chalkat kanterna bara använt edge shaper...gillar hur det blev. Har sytt en rand på sidan med floss, lite trickigt men det funkar om man inte har så bråttom*ler*


Plockade fram knappar som jag inte använt på länge.


Satte boktsäverna lite på varandra, som en detalj men också för att titeln skulle rymmas.


Gjorde ett kuvert som jag stack ner bakom, det innehåller fler foton från samma tillfälle. Ville ha med alla, varför ska det ligga i en hög någon annanstans?

Vi har nedräkning här på Munkis denna vecka. Vi har räknat ner och imorgon kommer pappa Peter hem. Kevin vet att pappa kommer på "onsdag och 12an" som han säger.

Vi har äntligen lämnat sjukstugan och vi har ett friskt hem*ler*. Philip hostar lite, men han sover nu hela nätter igen och det är så underbart när jag ser att båda pojkarna är fulla med lek, bus och energi.

Nu har Philip sovit färdigt hör jag, så nu ska vi äta lite lunch.

Kram från mig,
Eivor/Ejja


LO: Så NÄRA sanden & alltid med mig

Jag har scrappat lite för PionDesign. Jag har ju fått ett härligt paket av Jenny med papper från KaiserCraft Empire och dekorationer i form av blommor, spets, metalldekorationer mm.

En layout med färg i orange-rött, lite metall, spets och röda blommor.

Kevin ville vara såååå nära sanden som möjligt...till mamma och pappas fasa, sand ÖVERALLT!


*
Nästa layout är om vår bröllopsdag, en underbar dag. Jag ville göra en ljus layout och tyckte att det var ett bra tillfälle att scrappa ett foto från bröllopet.
När jag tappar bort mig i scrappande går jag ofta tillbaka till min stora förebild och inspirationkälla, webmosterhelene.  Det gjorde jag även när det gäller denna layout och liftade helt enkelt hennes "lilla bus".

att stå på kyrktrappan var fanstastiskt och ngt jag aldrig glömmer utan bär med mig nära hjärtat


metall, bling och vacker spets


liten metallblomma som blivit en favorit

Nu ska jag och pojkarna åka till mina föräldrar, lite miljöombyte blir bra.

Önskar Er alla en trevlig helg!

Hej från mig,
Ejja


BlogCandy

Vill inte missa detta galet fina blogcandy hos Scraplagret. PinkPaislee är ett av mina favoritpapper och sedan finns ju en hel massa annat smaskigt, så jag kommer hålla tummarna i flera dagar nu...*ler*



Annars är frustrationen stor hos mig, jag försöker scrappa men resultatet blir INTE som jag vill. Det blir inte bra, känns som om låset är på och jag får inte till mina alster!! Skittråkigt!

Nu ska jag ordna med tvätten!

Kram till Er alla,
Eivor/Ejja


LO: ditt första pussel

Varannan tisdag är det "Inspirationsdag" på klubben Pysslarnas blogg. Jag är den som håller i det och till idag hade jag ritat en skiss. Jag har gjort den enkel, detaljer och dekorationer kan då bli av eget tycke och smak.
 
Skissen


Min tolkning av skissen handlar om Kevin och hans kärlek till hans första pussel. Han har lagt det sååå många gånger. Än idag kan han ibland plocka fram det och lägga det, bara för att.


Jag har klippt ut de svarta "detaljerna" från ett mönstrat papper, sytt vid journaling-rutan med floss.

Nu ska jag pussa på lille Philip som vaknat efter förmiddagsluren och så blir det lunch om en stund.

Önskar Er alla en trevlig dag!

/Eivor


Nyklippt

Så har vi äntligen tagit oss till frissan med Kevin och sååå fin han blev!!
Stilla och stum satt han i hela 30 minuter, har aldrig sett honom så. Frissan var en pratglad tjej som pratade utan att han behövde svara*ler* .
Det enda han gjorde var att nicka när han godkännde att hon fick spraya hans hår grönt och rött.

Före..


Efter...

Visst blev han en riktigt snyggig?! Han var väldigt nöjd sjäv också.

Valborgsmässoafton tillbringade vi hos goda vänner S och T . Kevin och E leker så bra, så är det när man ha kännt varandra hela livet*ler*.
Vi käkade god mat och grillade senare korv i regnet. Våra pojkar var vakna fram till 21.30, de somnade gott i sina sängar här på Munkis när vi kom hem. Tack vänner för en trevlig kväll!

Jag hade bakat några cupcakes, smaken var bättre än utseendet...

Morotscupcakes med mascarponegrädde som fyllning=jammi

Idag har vi blivit en tandborste mindre för 11 dagar/nätter framåt. Jag saknar redan min man och mina söner saknar sin far. Ser det framförallt på Kevin, humöret är lite annorlunda. Brukar vara lite jobbigt första dagarna, "i mitten" går det bra och sedan blir det lite jobbigt igen när det närmar sig att Peter ska komma hem. 
Idag ville han veta vilken planet pappa var på när jag sa att han var i Skåne. När jag förklarade att det var i Sverige sa han bestämt "-Jag vill ha en Sverige-karta så jag kan se var pappa är och vilken skog han sover i." Gissa om jag ska jaga rätt på en karta imorgon!

Sjukstugan fortsätter här, det är Philip som är risig. Hostar och snorar och har tungt att andas så här på kväll och natt. Önskar att det gick över och försvann, håller tummarna...

Nu ska jag borta tänderna!

Hej från mig,
Eivor/Ejja


RSS 2.0