Grattiskort för Moa Pyssel

Hos Moa Pyssel bloggar jag idag ett kort i mörkgrått, ljusgrönt och vitt. Det blev ett kort med ganska många lager, men jag gillar det så jag är nöjd. Jag har dekorerat kortet med ett par vackra dies, blommor och spets. Eftersom basen är väldigt mörk har jag använt mig av ljusbeigea och vita dekorationer. Det lyser upp och ger kontrast på kortet.
Blommor och åter blommor. Jag tycker så mycket om de vackra blommorna i spets och de ganska stora rosorna.
 
Materialet jag använt till kortet kommer från Moa Pyssel. Här finns mer detaljerad lista.
 
Kortet har jag skapat till min kollega som skulle ge det till sin syster som fyller jämt. Jag blev jätteglad när hon ville att jag skulle göra ett kort, vilken ära. Självklart lite pirrigt då det är länge sedan jag hade en kortbeställning, men kortet är levererat och min kollega blev väldigt nöjd och det känns jättebra. Hoppas bara jubelaren också blev glad.
 
Idag är det dag-före-röd-dag och jag tänkte sluta tidigare från jobbet, hämta boysen, umgås med systeryster med barn. Mannen kommer hem i em och det känns jätte kul, har saknat honom dessa veckor han varit i Stockholm. Sedan under kvällen kommer vi att stå och hejja på just mannen när han springer Blodomloppet med arbetskamrater och sedan natta grabbarna.
 
Önskar er en jättefin dag och bra start på en fin helg!
 
...och glöm nu inte att kika in hos Moa Pyssel, för det har kommit in mycket nytt :)
 
Kram från mig,
Eivor/Ejja
 
 

Maja Design - Giveaway

Underbara papper från Maja design finns att vinna hos dem.
Kika in här....
 
Den nya kollektionen är galet fin!
Coffe-in-the-Arbour
Jag har tagit chansen , så nu håller jag tummarna att dessa snart är mina!!
 
Hej från mig,
Eivor/Ejja

Stugliv & ny vecka

Ja, glädjen att vi redan öppnat stugan är enorm. Det är så skönt att kunna lämna stan och få ro i en lugn liten stuga. Vi brukar öppna stugan först i början av juni, så vi är en hel månad tidigare detta år. Ovanligt men underbart!
Vi har i helgen återigen krattat och tagit upp löv. Frågan som slagit oss... Hur mycket löv kan det finnas?!!
Peter in action, med kratta löv och skottkörra!
 
En tråkigt sak som mötte oss i fredags var att de hade kalhuggit jättemycket efter stugvägen. Jag vet att det görs ibland och kanske (obs kanske) för en bra sak. Men inte "vår" skog hade de behövt ta... :(
Det har alltid varit så mysigt att svänga ner och på den grusvägen och mötas av allt lummit.
Det var en gång en vacker lummig och grön skog
 
Veckan som gick var bra. Peter var i Stockholm och jag och grabbarna höll ställningarna här hemma. Jag fixade iväg ett par paket till familjer som kanske behvöer lite extra saker och hjälp. Vi har mycket känner jag och jag ger gärna till de som behöver lite. Organisationen Giving People har mycket fokus på barn och det ligger mig varmt om hjärtat.
Peter är i borta denna och nästa vecka också , så jag ska försöka vara duktig och komma isäng i bra tider som är A & O för att jag ska vara en bra mamma. En trött mamma är ingen bra mamma.
 
Önskar er alla en fin måndag och bra start på veckan.
Kram från mig,
Eivor
 
 

Mitt första PL-uppslag - MoaPyssel

Idag blir det ett inlägg om populära Project Life. Jag har hört så mycket om det och jag har blivit så nyfiken. När Lotta tog hem mer av produkter till detta, var jag ju tvungen att prova. Slutsatsen som jag drar av att ha provat, är att jag kommer att fortsätta. Jag är fast! Här ska det skapas album!
Det är ju helt perfekt hur många bilder som bara vips är i ett album. Sedan att lägga till dekorationer som en extra vacker detalj, det är alldeles perfekt och galet roligt.

Till att börja med måste jag bara visa mitt fina rosa Sn@p album som jag har börjat fylla. Visst är det underbart. Finns i den fysiska butiken.
Jag kommer att visa ett par av mina första sidor och jag har skapat i det mindre formatet 6x8. Det passade en nybörjare som mig perfekt.
Älskar de fina kort som kan användas både som bakgrund till fotona och som journalingkort. Denna sida blev med svarta och vita kort, randigt och prickigt.
Att använda overlays tycker jag blir en riktigt snygg detalj och det är roligt med ett ord eller text på det sättet på fotot. Helt enkelt = me like!
Jag tyckte om att använda papper och dekorationer från Simple Stories - DIY. Klara färger, som syns och som verkligen ger en härligt känsla.
Jag har klippt ut en liten ruta från ett av papprerna (15x15) som jag skrev lite journaling på. Dots får dekorera och liva upp en randig ruta. Jag har också dekorerat ena fotot med en fin overlay och stickers får bli en liten detalj på ena hörnet på ett av fotona.
Materialet som jag använt kommer från Moa Pyssel, så välkomna och kika in här.
 
Önskar er en fin dag!
Kram från mig,
Eivor/Ejja
 
 
 

LO: Gung galopp - Moa Pyssel

Ja, jag erkänner... jag ÄLSKAR att skapa laouter. Så igår som var min bloggdag hos Moa Pyssel, blev det just en layout som jag visade. Jag har använt vackra dies, lager-på-lager, canvas och trädekorationer på min sida och jag hoppas att jag kan inspirera er.
 Jag tycker om att använda olika material på mina alster. På denna layout blir en tag i canvastyg och vimpel i trä med fin text fina detaljer. Det finns olika former på tagsen i canvas och dekorationerna i trä finns med olika texter och ord.
 
 Det blev en fin detalj att använda dies. Bården i grönt har jag embossat för att få fram det vackra mönstret som den har. I butiken finns det otroligt många dies, så ett tips är att ni kikar in här.
 
 Detta lilla alfabet har jag fallit pladask för! Alfabetet finns i både svart och vitt och är väldigt användbart. Bokstäverna är ungefär 7 mm höga. Ett måste i pysselrummet!
 Materialet som jag använt kommer från Moa Pyssel, kika in här, så ser ni produkterna.
 
Önskar er alla en trevlig och skön dag!
 
Hej från mig,
Eivor/Ejja
 
 

Istället för en blomma - Moa Pyssel

Idag vill jag visa mitt senaste alster som jag skapat för Moa Pyssel. Jag har gjort en gå-bort-present, ett alternativ till en present till värdparet om man t.ex. är bortbjuden på middag eller liknande. Ibland kan jag tycka det är trevligt att ta med något annat än en blomma. En flaska i en vacker cellofanpåse och en tag med en personlig hälsning blir säkert uppskattat.
Jag har använt ett cardstock som stomme och har sedan klätt den med ett mönstrat papper. Jag har dekorerat min "flask tag" med doilies, en vimpel och en tag. Ett par klädnypor i trä, vita blommor, en vacker fjäril och en charm får också pryda min lilla gå-bort-present.  
Jag har stansat ut en vacker fjäril från Joy och fäst den på blommorna i spets. Diesen är helt underbara!
 
Moa Pyssel har många vackra charms, här har jag använt mig av en jättefin klocka.
 Jag gjorde min "flask tag" som en krok och i och med det ville jag ha något som gjorde att alltihop satt fast runt flaskan. Jag använde mig av ett vackert band, seam binding i vitt, och det blev en fin detalj. Tycker det blir fint med olika material på ett alster.
  Materialet jag änvänt kommer från Moa Pyssel och i mitt blogginlägg , här,  längst ner kan ni se produkterna jag använt mig av.
 
Önskar er alla en trevlig helg!
 
Kram från mig,
Eivor/Ejja
 

RSS 2.0